Ikan Patin Tempoyak Sedap Do’oh Shah Alam

Hai semua Assalamualaikum

Haaa episode kali ni admin nak share satu restoran yang menyediakan makanan yang paling admin suka sebab ianya sedap do’oh hehe.

Haa kat bawah ni gambar restoran tu :

Makanannya ialah ikan patin tempoyak sedap do’oh.

Kenapa sedap do’oh?

Apa itu sedap do’oh ?

Kalau nak tau baca sampai habis tauu huhu!

Restoran ini bernama Temerloh Catering  yang dikenali ramai dan bertempat di Shah Alam, Seksyen 15.

Kenapa admin cadangkan restoran ini ?

Sebab restoran ini sedap dooh yang bermaksud sedap gilerrr beb hahaha.

And satu lagi sebenarnya admin berasal dari Kelantan so bila ikan patin tempoyak masuk jee dalam “tekok” admin wow terus mulut berkata “sedap do’oh”

Hehe…

Yee ikan patin tempoyak restoran ini memang sedap sehinggakan ramai sangat pengunjung yang datang.

Dari jauh sanggup datang semata nak try ikan patin tempoyak ini.

Tengok bukti gambar kat bawah ni , berselera betul dorang makan’

Ikan patin nya sangat besar satu bahagian boleh makan 2 atau 3 orang, memang kenyang beb.

Tapi…

Tetap rasa tak puas makan , rasa macam nak datang lagi, lagi dan lagi.

So…

Kepada penggemar ikan patin tempoyak boleh laa datang ke restoran ini untuk mencuba.

Di Temerloh Catering, bukan menu ikan patin saja yang ada, tapi banyak lagi makanan yang lazat.

Contoh seperti gambar di bawah ini :

So jangan risau kepada yang tak makan ikan patin tu, korang boleh jer try pilihan makanan yang lain.

Tapi…

Memang takleh lawan ikan patin lah memang sedap giler, nah admin share sikit gambar-gambar yang bakal membuatkan air liur anda meleleh.

Secara keseluruhan admin boleh bagi 4 bintang lah kat restoran nii huhu..

Selamat mencuba !!!

Eh eh jap admin nak cakap sikit btw kenapa admin share restoran ni sebab pertama restoran ni sedap tidak dinafikan lagi dan sebab kedua adalah restoran ni berdekatan dengan office admin.

Hanya selang 2 blok jee dari office admin.

Haa ni nama office admin Creater Technology Sdn. Bhd.

Dan…

Office admin menyediakan servis untuk membuat website atau landing page dan banyak lagi.

Kalau korang ada yang berminat nak buat website atau landing page untuk produk korang, boleh lah korang contact admin.

Jangan segan silu nah ni phone number office admin 0355243253.

Jangan lupa call tau !

Terima kasih kerana membaca .